Visites:

dilluns, 27 de febrer del 2012

Com van els Esports?

En aquest post us comentaré algunes actualitats dels esports, encara que no el segueixi gaire.
Parlarem sobre el Tennis, el Golf i el Hockey Femení.


Tennis: Rafa Nadal, en una entrevista cap als 'Desyunos de TVE' ha comentat sobre la polèmica del dopatge, amb els guinyols francesos i de la actualitat del món del tenis. Quant se'l va preguntar si España tenia un problema amb el dopatge, Rafa Nadal va contestar: "No ho sé. Jo no estic informat d'aquests temes, Estic bastant al marge, però crec que no. El dopatge a nivell general existeix a España, França i a qualsevol part del món perquè sempre hi ha gent disposada a fer trampes.




Golf: Roy Mcllroy, va viure les dues cares de la moneda en aquest diumenge de definicions. Per una banda, l'alegria de obtenir la victòria contra Lee Werwood i així quedar-se amb un dol "picant", que tenia més transcendència que la de  un simple pas a la final del Mundial Match Play. Per l'altre banda, la tristesa de no poder vèncer a Hunter Mahan, que es va quedar amb el títol, en un partit on el americà sempre havia demostrat que va estar a un pas per davant del norirlandés.




Hockey femení: La secció femenina ha superat els problemes de l'efectivitat sofrides en anteriors amistosos i ahir han sabut aprofitar les seves ocasions per derrotar en Terrassa a Estats Units, campiona del Panamericana (va guanyar la final a la número 2 mundial Argentina, 4-2) a dos días de l'inici del Cuatro Naciones. Las de Salva Induràin s'enfrentaràn en aquest torneig al propi equip estadounidens, a Gran Bretanya, planta en l'últim Champions Trophy, i a Bélgica, adversari de la selecció en el Preolímpic que comença el dissabte 17 de març i en el que està en joc un bitllet per les Olimpíades de Londres



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada